Jsme partnerem In-Comms Forum 2019: Když v práci všichni táhnou za jeden provaz

Předchozí článek Další článek
Jsme partnerem In-Comms Forum 2019: Když v práci všichni táhnou za jeden provaz

In-Comms Forum? Manuál na interní komunikaci a zkušenosti z praxe

Odborná konference pro majitele firem, odborníky na interní komunikaci, HR manažery i marketingové a PR odborníky vznikla v roce 2013 s cílem pomoci firmám správně nastavit interní komunikaci. Jak komunikovat zaměstnancům více i méně příjemné skutečnosti, jak zvyšovat jejich motivaci a jak o ně pečovat ke spokojenosti všech, letos zazní už posedmé v prostorách divadla Royal na Vinohradech.

Že konference bude stát za to, napovídá i program akce.

Dialog aneb jedeme za vámi: Na co se můžete těšit?

Mezi přednášejícími vystoupí například Jiří Suchý, Digital Strategy Director z agentury Sherpas, který představí čtyřdenní pracovní týden. Veronika Dubská z COCUMA ukáže, jak budovat otevřené a upřímné prostředí, kde se zaměstnanci cítí jistě a mohou se rozvíjet. Řeč přijde také na komunikaci dobrých a špatných zpráv směrem do firmy, na generační rozdíly zaměstnanců, oslovování studentů a absolventů a chybět nebude ani spousta dalších zkušeností z praxe.

V prezentaci Venduly Ostré ze společnosti Provident Financial zazní, jak informovat o strategických rozhodnutích v situaci, kdy má firma pobočky po celé republice. „Obecně není vždy jednoduché předat různému publiku informace jedním správným způsobem. Proto máme oboustranně aktivní platformu, které říkáme Dialog, a která vytváří pomyslnou spojku mezi vedením a lidmi na pobočkách. A to i v případě, že jsou některé pobočky geograficky hodně daleko,“ vysvětluje Vendula Ostrá.

„Chceme ukázat, že i velké firmy dbají o každého svého kolegu.“

„V Providentu se snažíme, aby byli naši kolegové angažovaní, chodili rádi do práce a s firmou se ztotožňovali. Firemní kultura je pro nás velmi důležitá – s lokálními zvyklostmi v jednotlivých zemích se vyrovnáváme po svém. Zkrátka bereme si z každé země to nejlepší, nikoho k ničemu nenutíme,“ vysvětluje Vendula Ostrá, jak v Providentu fungují interní procesy. „Chceme ukázat, že i velké společnosti pečují o své zaměstnance. O své zkušenosti bychom se rádi podělili a ukázali rostoucím firmám, že překonání komunikační bariéry mezi vyšším a středním managementem a zaměstnanci se dá bez problémů zvládnout.“

 

Chystáte se na In-Comms Forum i vy? V tom případě se těšíme na viděnou už 27. března ve vinohradském divadle Royal.
Nenašli jste vhodnou pracovní nabídku?
Pošlete nám Vaše CV a my se Vám ozveme.
pouze u vybraných pozic
Kontaktní údaje
Ostatní