Na centrále začínáme den tematickými snídaněmi

Předchozí článek
Na centrále začínáme den tematickými snídaněmi

Ráno je nejpekelnější část dne snad pro většinu populace. Nejen, že musíme vylézt z postele zase a znovu do práce, ale musíme toho tolik stihnout! Děti, sprcha, jídlo pro děti, obléct se, namalovat se, děti, svačina pro děti, všechno vypnout, odvézt děti, odvézt sebe…no a snídaně pro nás samotné se zase nekoná. Dohánění kalorií v práci nad klávesnicí není zrovna nejlepší postup, jak začít den, a mimo jiné proto máme na centrále pravidelné tematické snídaně, kde si v klidu můžeme dohnat naše resty. 

Už je to skoro rok, co děvčata z HR týmu začala s pořádáním tematických snídaní – a světe div se, účast stále stoupá a zpětná vazba je čím dál pozitivnější. A o čem se na snídaních bavíme? Zveme si zajímavé hosty z pobočkové sítě i z řad senior manažerů na centrále, aby nám k některým tématům, která mají ve své agendě, řekli své zajímavé osobní zážitky a postřehy, které chtějí sdílet.

Nad spoustou dobrého jídla jsme se už bavili o funkci a poslání oddělení Loss Prevention, v rámci tzv. „měsíce bezpečnosti“ nám kolega zodpovědný za tuto agendu povídal o tom, jak na sebe dávat pozor a co se všechno děje, když pozor náhodou nedáváme – stojí nás to všechny nejen hodně času, peněz a úsilí, ale občas si odneseme i nepříjemné následky. Naprosto speciálně uvařenou snídani včetně tematických kuchařských čepic si pro centrálu připravila skupina senior manažerů, kteří uvádějí do života pro firmu velmi zásadní projekt. Jak lépe lidem představit podstatu projektu než nad kávou a zákusky? No třeba i na slané snídani, ta měla asi největší úspěch. Takže pokračujeme v nastavené laťce a všechny oceněné pochutiny servírujeme na červencové snídani s talentovými programy, kde budou kromě autorů projektu povídat i talenti zařazení do těchto programů.
Nenašli jste vhodnou pracovní nabídku?
Pošlete nám Vaše CV a my se Vám ozveme.
pouze u vybraných pozic
Kontaktní údaje
Ostatní