Náš obchodní ředitel Pavel o své práci v obchodu

Předchozí článek Další článek
Náš obchodní ředitel Pavel o své práci v obchodu

Před 3 lety nastoupil Pavel do Providentu na pobočku do Ostravy, kde začal působit na jedné z nejvyšších obchodních manažerských pozic - jako regionální ředitel. Přišel k nám s bohatou profesní historií, která se vždy nějakým způsobem týkala obchodu. Zkušenosti v minulosti Pavel sbíral ze začátku úplně od píky z pozice obchodního zástupce, postupně se ale vypracovával do vysokých vedoucích pozic. I v Providentu se jeho kariéra posouvala, nedlouho po nástupu a působení v Ostravě už měl na starosti třetinu České republiky a pak se přes pozici v supportním oddělení obchodu, které pomáhal zakládat, vypracoval až do pozice téměř nejvyšší - ředitele obchodního oddělení celé republiky.

Pavel má obrovský přehled nejen o tom, jak mají práci nastavenou naši zaměstnanci v obchodě a obchodní zástupci, ale také ví, s jakými výzvami se potýkají naši cíloví zákazníci i stávající a potenciální obchodní zástupci. Základem všeho vždy byl a bude oboustranný lidský přístup a také nezměrná trpělivost. Obojí silně rezonuje v nastavení přístupu obchodního oddělení při náboru nových obchodních zástupců a jejich důkladném zaškolení.

Celý rozhovor s Pavlem si přečtěte na webových stránkách Business Animals: http://www.businessanimals.cz/ba/clanky/provident-pavel-hodek/

Nenašli jste vhodnou pracovní nabídku?
Pošlete nám Vaše CV a my se Vám ozveme.
pouze u vybraných pozic
Kontaktní údaje
Ostatní