Provident partnerem E-Business Forum 2019

Předchozí článek Další článek
Provident partnerem E-Business Forum 2019

Konference s tradicí

TUESDAY Business Network & Internet Info s.r.o. pořádá již 11. ročník tradiční konference s netradiční tématikou – co je klíčem k úspěchu v e-businessu, čeho se vyvarovat a kde se inspirovat. Akce se koná 26. září v krásném a noblesním prostředí Národního domu na Vinohradech a nebude nouze nejen o zajímavé a praktické přednášky, ale i bohatý doprovodný program. Účastníky čeká kromě spousty nových informací a příležitostí k networkingu také odpočinková chill-out zona, speciální ochutnávky rumů, whiskey a vín i oblíbená večerní afterparty.

E-shop, E-commerce, E-Business očima odborníků

Vstupy předních osobností české e-commerce doplní ředitelé významných českých e-shopů i zahraniční hosté na nejvyšších postech velkých společností. Témata se dotýkají oblastí různých životních stádií moderních firem, od jejich vstupu na zahraniční trhy, přes správný výběr spolupracujících subjektů i osob, budování značky a zákaznické zkušenosti, až po nejnovější trendy a příležitosti v e-commerce. Program nabízí ve dvou sálech příspěvky celkem 20 zkušených odborníků a podívat se na něj můžete už teď. Zvučná jména řečníků napovídají, že je rozhodně na co se těšit!

Rychlý vývoj v ještě rychlejším prostředí

Online prostředí je vysoce konkurenční, neustále se vyvíjející a velmi rychlé. Vybudování brandu, získání a udržení skvělé zákaznické zkušenosti a zajištění stabilního businessu tak dosahuje úplně jiných rozměrů v naprosto odlišném čase, než bývalo zvykem u tradičních firem. O tom, jak rychle se rozvíjející fintech zlepšuje způsob, kterým žijeme a obchodujeme, a jak finanční technologie rozvíjejí elektronické obchody, bude mluvit i ředitelka produktu a inovací společnosti IPF Digital paní Viktoria Ruubel. IPF Digital je globálním leaderem v poskytování inovativních digitálních finančních služeb a je součástí skupiny IPF, působící v ČR jako Provident Financial.

Chystáte se na E-Business Forum také? V tom případě se těšíme na viděnou!

Nenašli jste vhodnou pracovní nabídku?
Pošlete nám Vaše CV a my se Vám ozveme.
pouze u vybraných pozic
Kontaktní údaje
Ostatní