Sponzorovali jsme a účastnili se veletrhu Šance na VŠE

Předchozí článek Další článek
Sponzorovali jsme a účastnili se veletrhu Šance na VŠE

Po roční pauze jsme se opět vydali na veletrh pracovních příležitostí Šance, který pořádá VŠE Praha. Ze tří veletržních dní jsme si vybrali středu 17.10. a vyrazili jsme s naším stánkem do víru jedné z největších vysokých škol u nás.

Ve složení Kačka a Anička za HR a Vlaďka za marketing jsme už od 9 ráno neúnavně hovořili se studenty všech možných zaměření i ročníků. Představili jsme jim Provident jako zaměstnavatele i možné příležitosti, které bychom jim ve firmě mohli nabídnout. Nezalekli jsme se ani angličtiny a užili si několik milých rozhovorů se zahraničními studenty a účastníky programu Erasmus. Náš strategicky položený stánek hned u hlavního vchodu do VŠE jsme ještě vyšperkovali podáváním fair trade kávy zdarma. Nutno říct, že si k nám na kávu rádi zašli i místní pedagogové, se kterými jsme mimo jiné i probírali připravenost jejich studentů na pracovní život. Odpoledne jsme se vystřídali s dalšími děvčaty z našeho HR – Anetkou, Míšou a Míšou. Zatímco jedna Míša konverzovala se studenty, na druhou čekali v připraveném prostoru v jiné budově zájemci o konzultaci svých CV.

Kromě sponzoringu celé akce jsme do soutěže v rámci veletrhu věnovali jednu z cen (poukaz do Ambiente), která udělala radost výherci z řad studentů. Veletrh byl náročný, ale velmi přínosný. Opět jsme měli možnost ukázat, jak je Provident skvělý zaměstnavatel, a pobavit se s mladou generací o tom, jaký mají názor na náš brand. Moc nás potěšila pozitivní zpětná vazba od drtivé většiny studentů, kterým se líbily nejen naše dárkové předměty, ale také naše kariérní stránky a obecně produktový model a firemní kultura.

Nenašli jste vhodnou pracovní nabídku?
Pošlete nám Vaše CV a my se Vám ozveme.
pouze u vybraných pozic
Kontaktní údaje
Ostatní