Mluvíme spolu a pravidelně se vídáme – program Dialog

Předchozí článek Další článek
Mluvíme spolu a pravidelně se vídáme – program Dialog

Předigitalizovaný svět výrazně omezuje osobní kontakty a osobní přístup. Každý dostáváme několik desítek až stovek emailů denně, trávíme několik hodin na sociálních sítích a u televize, ale nepotkáváme se s přáteli a rodinou tak jako dříve. A bohužel tomu není jinak i v práci.

V Providentu již dlouho víme, jak je osobní kontakt důležitý – je základem naší komunikace se zákazníky, ale i zaměstnanci.  V zaměstnání ho podporujeme mimo jiné i prostřednictvím programu Dialog. Podstatou této iniciativy je zájem členů nejvyššího vedení společnosti o to, jak se daří lidem v naší pobočkové síti a zpětná vazba na různé zaváděné novinky, projekty a obecně firemní kulturu. Management tak vyjíždí nejméně dvakrát ročně z centrály navštívit kolegy v regionech a formou neformálního celodenního setkání nejen zaměstnance informovat, ale také si přivážet podněty a zpětnou vazbu ve směru zaměstnanci - vedení.

Každý člen vedení má společně s několika senior manažery na starosti jednu nebo více poboček a pravidelně se s jejími týmy potkává. Kromě interakce s našimi zaměstnanci se členové vedení potkávají i s obchodními zástupci a samozřejmě i se srdcem našeho podnikání – se zákazníky. Výsledné dojmy, ale i pozitivní a negativní podněty, si tak manažeři přivážejí zpět na centrálu a v užším kruhu v návazném workshopu přemýšlejí, jak více pomoci pobočkové síti s palčivými potížemi, jak využít a rozšířit best practise a také se vlastně pochválit za to, co děláme dobře.

Kolegové z regionů tento druh setkávání velmi oceňují a za roky fungování Dialogu si se „svými“ členy vedení navázali velmi dobré, mnohdy až neformální vztahy. Když se jednou ročně celá firma potká na společné výroční konferenci, je moc fajn vidět, jak přátelsky se vždy pobočka se svým parťákem z vedení zdraví a mluví spolu.

Dialog u nás bude stále mít své jasné místo, protože velmi dobře vidíme, že osobní komunikace a předávání informací je jedinečná a neocenitelná platforma ku prospěchu všech stran.
Nenašli jste vhodnou pracovní nabídku?
Pošlete nám Vaše CV a my se Vám ozveme.
pouze u vybraných pozic
Kontaktní údaje
Ostatní